Original title:
Podnikatelský plán pro založení sandwich baru
Translated title:
Business Plan for Sandwich Bar
Authors:
Vlach, Zdeněk ; Kupský, Michal (referee) ; Luňáček, Jiří (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2017
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Bakalářská práce se zabývá sestavením podnikatelského plánu pro sandwich bar. Práce je rozdělena na tři hlavní části – teoretickou, analytickou a návrhovou. V první části jsou definovány základní pojmy vázající se přímo k podnikání. Druhá část vychází z analýz prostředí podniku a dotazníkového šetření. Závěrečná návrhová část obsahuje podnikatelský plán a prognózy realizace celého projektu.
The Bachelor‘s Thesis is working out a business plan for sandwich bar. The thesis is divided into three main parts – the theoretical, analytical and proposal section. The first part defines the basic concepts that are directly related with the business. The second part is based on business environment analysis and questionnaire survey. The last part of proposal contains the business plan and completes the preparation of the business plan and prognoses for the implementation of the whole project.
Keywords:
business; Business plan; environment analysis; financial plan; gastronomy; sandwich; analýzy prostředí; finanční plán; gastronomie; Podnikatelský plán; podnikání; sandwich
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/67711