Original title: Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance
Translated title: Consumption of milk and dairy products in context with lactose and casein intolerance
Authors: PÍCHA, David
Document type: Bachelor's theses
Year: 2017
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: casein intolerance; dairy products; lactose intolerance; milk; milk consumption; milk quality; kaseinová intolerance; kvalita mléka; laktózová intolerance; mléko; mléčné výrobky; spotřeba mléka
Citation: PÍCHA, David. Konzumace mléka a mléčných výrobků v kontextu laktózové a kaseinové intolerance. České Budějovice, 2017. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/43383

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-316583


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2017-05-25, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share