Název: Produkce hydrolyzátů bramborových bílkovin pomocí vybraných potravinářských proteas
Překlad názvu: Production of potato protein hydrolysates using selected proteases applicable for food industry
Autoři: BRABCOVÁ, Anna
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bramborový proteinový koncentrát; potravinářské proteázy; částečná hydrolýza; food proteases; partial hydrolysis; potato protein concentrate
Citace: BRABCOVÁ, Anna. Produkce hydrolyzátů bramborových bílkovin pomocí vybraných potravinářských proteas. České Budějovice, 2016. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/47671

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-252231


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-14, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet