Original title:
Návrh komunikační strategie pro společnost podnikající v gastronomii
Translated title:
Proposal of Communication Strategy for a Company Doing Business in Gastronomy
Authors:
Černý, Filip ; Kaňovská, Lucie (referee) ; Konečná, Zdeňka (advisor) Document type: Bachelor's theses
Year:
2014
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Hlavním cílem předkládané bakalářské práce je návrh změn v komunikační strategii podniku působící v oblasti gastronomie. Na základě realizované analýzy stávajícího stavu byla navrhnuta žádoucí opatření podporující vytyčenou strategii podniku.
The main goal of this work is to design transformation in the communication strategy of the company operating in the field of gastronomy. The work suggests the appropriate measures designed to establish a strategy to support the business based on the analysis of the current company state.
Keywords:
communication; communication mix; communication strategy; Marketing; marketing mix; strategy; komunikace; komunikační mix; komunikační strategie; Marketing; marketingový mix; strategie
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/34129