Název:
Návrh zavedení healthy wine na trh
Překlad názvu:
"Healthy Wine" Product Launch
Autoři:
Burešová, Michaela ; Hřebačka, Josef (oponent) ; Chalupský, Vladimír (vedoucí práce) Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2009
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Má diplomová práce se zabývá návrhem na zavedení zdravého vína, jakožto nového produktu, na trh. Chci využít dlouholetého postavení společnosti Vinacz na trhu vínem a absolutního prvenství již výše zmiňovaného produktu. Cílem je rozšíření sortimentu, zlepšení celkového postavení na trhu a zvýšení obratu společnosti Vinacz. Nejprve uvedu teoretický základ marketingové strategie, dále se budu zabývat průzkumem trhu vínem, následuje analýza aktuálního postavení Vinacz, s.r.o. na trhu vínem. Dále se budu věnovat podrobnému návrhu uvedení zcela nového produktu na trh.
My bachelors thesis is concerned with concept of introduction of healthy wine as a new product in the market.I would like to take advantage of Vinacz’s market position and absolute superiority of above mentioned product. Intention is to expand product range, improvement of total market position and increasing total turnover of company Vinacz. First of all I will introduce theoretic principle of marketing strategy, then I will describe wine market research. This will be followed by analysis of Vinacz’s recent position on the wine market. After it I will describe detailed proposal of new product introduction on the market.
Klíčová slova:
analýza trhu; marketingový výzkum; zavádění nového výrobku na trh; market analysis; marketing research; new product launch
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/15242