Název: Lyofilizované ovoce - chemické vlastnosti a možnosti zpracování
Překlad názvu: Lyophilized fruits - chemical properties and processing possibilities
Autoři: Horáková, Klára ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2016
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aronie; lyofilizované ovoce; mirabelka; mražené ovoce; sušené ovoce; černý rybíz; aronia; blackcurrant; dried and lyophilized fruit; frozen; mirabelle

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/58641

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-240779


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet