Název: Elementární analýza různých odrůd černého bezu
Překlad názvu: Elemental analysis of the different varieties of elderberry
Autoři: Ješková, Kristýna ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bez černý (Sambucus nigra L.); elementární analýza; ICP-OES; plody bezu černého; šťáva; black elderberry (Sambucus nigra L.); elementary analysis; fruits of elderberry; ICP-OES; juice

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/30865

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-217020


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2016-06-03, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet