Název:
New approach in proteomics of gluten: using chymotrypsin and MALDI hybrid multistage mass spectrometer
Překlad názvu:
Nový přístup v proteomice glutenu pomocí chymotrypsinu a hmotnostního spektrometru MALDI hybrid multistage
Autoři:
Šalplachta, Jiří ; Chmelík, Josef ; Allmaier, G. Typ dokumentu: Příspěvky z konference Konference/Akce: Biochemický sjezd /19./, Olomouc (CZ), 2004-08-31 / 2004-09-03
Rok:
2004
Jazyk:
eng
Abstrakt: [eng][cze] Proteomic identification of gluten proteins in foodProteomická identifikace glutenových proteinů v potravinách
Klíčová slova:
heat gluten; mass spectrometry; proteomics Číslo projektu: CEZ:AV0Z4031919 (CEP), QD1023 (CEP) Poskytovatel projektu: GA MZe Zdrojový dokument: CHEMICA 43S. Supplement, ISBN 80-244-0882-1
Instituce: Ústav analytické chemie AV ČR
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0010288