Název: Srovnání jednotlivých druhů a skupin ovoce z hlediska obsahu a vlastností výživově cenných složek
Překlad názvu: Comparison of individual species and groups of fruit in terms of content and properties of nutritionally valuable components
Autoři: HAVLÍKOVÁ, Martina
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: minerální látky; oblíbené druhy ovoce; Ovoce; vitamíny; výživově cenné složky ovoce; Fruits; minerals; nutritionallyvaluable componentsof fruits; popularfruits; vitamins
Citace: HAVLÍKOVÁ, Martina. Srovnání jednotlivých druhů a skupin ovoce z hlediska obsahu a vlastností výživově cenných složek. České Budějovice, 2014. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/30109

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-173484


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2014-06-05, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet