Original title: Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání
Translated title: Changes in acidity during round-eyed cheese ripening
Authors: RANDLOVÁ, Monika
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: acidity; cheese; composition; ripening; aktivní kyselost; složení; sýr; zrání
Citation: RANDLOVÁ, Monika. Změny kyselosti sýrů ementálského typu v průběhu zrání. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/35899

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-170175


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2014-01-10, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share