Original title:
Podnikatelský plán asijské restaurace
Translated title:
Business plan of asian restaurant
Authors:
Ta, Binh Giang ; Hartman, Ladislav (advisor) ; Smrčka, Luboš (referee) Document type: Master’s theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Tématem diplomové práce je "Podnikatelský plán asijské restaurace". Založit prosperující a fungující restauraci v dnešním prostředí není úplně jednoduché. Vedle požadavků na vysoký kapitál, splnění legislativních, hygienických a dalších podmínek, se začínající podnikatel musí vypořádat s problémem vhodné a účelné komunikace, definováním vize, cílů a především strategie restaurace v dlouhodobějším horizontu, až po efektivní organizaci personálu a každodenní řešení nastalých problémů -- odchylek od očekávaného stavu. Úspěšná restaurace znamená skloubení všech těchto a dále v této práci rozvinutých faktorů.The object of this thesis is "Business plan of Asian restaurant". To establish a prospering and functional restaurant is not an easy task. Besides difficulties with higher demands on capital invested, fulfillment of legal, hygienic and other economic conditions, starting entrepreneur must also deal with adequate and reasonable communication, definition of its own vision, goals and primarily strategy of the enterprise itself in further horizon, effective organization of human resources, day-to-day unexpected problem solving -- differences between expected and present state. Successful restaurant means a mixture of all those items and those that are further described in the diploma thesis.
Keywords:
Business plan; Restaurant; Vietnamese cuisine; Podnikatelský plán; Restaurace; Vietnamská kuchyně
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/35715