Original title:
Význam regionální gastronomie ve východních Čechách
Translated title:
The importance of gastronomy in the Eastern Bohemia
Authors:
Oberreiterová, Renata ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Zábranská, Hana (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2009
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Tato práce pojednává o významu gastronomie v cestovním ruchu. Zaměřena je na region východních Čech, na kterém se snaží ukázat, jaký potenciál mají tradiční pokrmy a krajové produkty pro rozvoj cestovního ruchu, a z toho plynoucí rozvoj celého regionu.This work deals with the importance of gastronomy in tourism. It is focused on the Eastern Bohemia region where it tries to show the potential of traditional dishes and local products for the tourism and for the whole region developement.
Keywords:
Eastern Bohemia; gastronomy; tourism; cestovní ruch; gastronomie; východní Čechy
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/20082