Název: Francouzská a česká terminologie v evropských legislativních textech zaměřených na oblast: "Bezpečnost potravin".
Překlad názvu: French and Czech terminology in European legislative texts from the domain: Food safety.
Autoři: TOPINKOVÁ, Zdeňka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bezpečnost; korpus; potravina; překlad; terminologie.; corpus; food; Safety; terminology.; translation
Citace: TOPINKOVÁ, Zdeňka. Francouzská a česká terminologie v evropských legislativních textech zaměřených na oblast: "Bezpečnost potravin".. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Filozofická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/31683

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-155622


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-07-19, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet