Original title: Substituce řepného cukru rostlinou Stevia rebaudiana a její vliv na senzorickou jakost vybraných výrobků.
Translated title: Substitution of beet sugar with plant Stevia rebaudiana and its effect on the sensory quality of selected products.
Authors: PEŠTA, Antonín
Document type: Master’s theses
Year: 2013
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: alternative sweeteners; effects of Stevia; food conservation; sensory analysis; Stevia; sugar substitution; alternativní sladidla; konzervace; náhražky cukru; potravin; senzorická analýza; Stevie; účinky Stevie
Citation: PEŠTA, Antonín. Substituce řepného cukru rostlinou Stevia rebaudiana a její vliv na senzorickou jakost vybraných výrobků.. České Budějovice, 2013. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/28694

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154454


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2013-05-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share