Název: Současný stav produkce vepřového masa v ČR
Překlad názvu: The current state of pig meat production in the Czech Republic.
Autoři: KLABOUCHOVÁ, Jana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Klíčová slova: počet selat; prasnice; reprodukční vlastnosti; vepřové maso; pork meat; reproduction charakteristics; sow; the number of piglets
Citace: KLABOUCHOVÁ, Jana. Současný stav produkce vepřového masa v ČR. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/28029

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154286


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet