Název: Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků
Překlad názvu: The danger from thermal heat proccesing of food focused on grilling and hygienic knowledge of boarders
Autoři: SELINGEROVÁ, Šárka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Alimentární onemocnění; grilování; heterocyklické aminy; osobní hygiena; polycyklické aromatické uhlovodíky; provozní hygiena; tepelné zpracování potravin; Foodborne illnesses; grilling; heterocyclic amines; operational hygiene; personal hygiene; polycyclic aromatic hydrocarbons; thermal heat proccesing of food
Citace: SELINGEROVÁ, Šárka. Nebezpečí z tepelného opracování potravin se zaměřením na grilování a hygienické znalosti strávníků. České Budějovice, 2013. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/34230

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-154024


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-05-08, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet