Original title: Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio}) technologií chovu.
Translated title: Options affecting meat texture profile of common carp (\kur{Cyprinus carpio}) under different breeding technologies.
Authors: CEPÁK, Miloš
Document type: Doctoral theses
Year: 2013
Language: cze
Citation: CEPÁK, Miloš. Možnosti ovlivňování textury masa kapra obecného (\kur{Cyprinus carpio}) technologií chovu.. České Budějovice, 2013. disertační práce (Ph.D.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/17808

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-152522


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Doctoral theses
 Record created 2013-04-10, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share