Název: Je práce na potravinářské výrobní lince homogenním vstupem?
Překlad názvu: Is labour homogenous on the food production line?
Autoři: Šoman, Michal ; Lahvička, Jiří (vedoucí práce) ; Brožová, Dagmar (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoká škola ekonomická v Praze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: automatizovaná výroba; homogenita práce; produkční funkce; automated production; labour homogeneity; production function

Instituce: Vysoká škola ekonomická v Praze (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři VŠE.
Původní záznam: http://www.vse.cz/vskp/eid/34646

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-149907


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoká škola ekonomická v Praze
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-02-07, naposledy upraven 2022-03-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet