Original title:
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Translated title:
Operational study of chosen catering establishment
Authors:
Nováková, Kateřina ; Mlejnková, Lena (advisor) ; Netková, Jarmila (referee) Document type: Bachelor's theses
Year:
2012
Language:
cze Publisher:
Vysoká škola ekonomická v Praze Abstract:
[cze][eng] Cílem této bakalářské práce bylo vypracování provozní studie vybraného gastronomického zařízení a jeho porovnání s konkurenčními podniky na základě několika kritérií. Analýzu současného stavu provozovny pak následují návrhy na zlepšení. Práce je strukturována do čtyř kapitol. První část se zabývá úvodem do stravovacích služeb, druhá část se věnuje analýze podmínek provozu vybraného zařízení. Třetí část se zaměřuje na marketingovou strategii podniku. Čtvrtá část pak shrnuje výsledky analýzy a definuje možné návrhy na zlepšení.The main goal of this bachelor thesis is to compose an operational study of a catering establishment and to compare the business with local competition on the basis of a set of criteria. The analysis of the current state is followed by proposals for improvement. The thesis is composed of four parts. The first part serves as an introduction to catering services, the second one analyses the operating conditions in the establishment. The third part is devoted to marketing strategy and finally, the fourth part of the thesis summarizes the results and defines a few proposals for improvement.
Keywords:
marketing mix; marketing of services; operational study; marketing služeb; marketingový mix; provozní studie
Institution: University of Economics, Prague
(web)
Document availability information: Available in the digital repository of the University of Economics, Prague. Original record: http://www.vse.cz/vskp/eid/34359