Název: Významné patogenní mikroorganismy syrového kravského mléka
Překlad názvu: Important food-borne pathogens in raw cow´s milk
Autoři: HRUBEŠOVÁ, Kristýna
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie; infekce; onemocnění; patogenní mikroorganismy; syrové mléko; toxiny; bacteria; disease; food-borne pathogens; infection; raw milk; toxins
Citace: HRUBEŠOVÁ, Kristýna. Významné patogenní mikroorganismy syrového kravského mléka. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/23987

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137197


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet