Original title:
Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu
Translated title:
Technological Quality of Sausages and Bologna Salamis - Consumption Impact
Authors:
PRŮŠA, Radek Document type: Master’s theses
Year:
2012
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce je zaměřená na problematiku jakosti a kvality jemně mělněných masných výrobků. Hlavním tématem je jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků ve vztahu ke spotřebě a vývoji technologií. V diplomové práci lze nalézt přehledné porovnání původních a současných receptur tří vybraných zástupců jemně mělněných masných výrobků. Pohled na kvalitu a jakost jemně mělněných masných výrobků na českém trhu odhalilo dotazníkové šetření.The diploma thesis is focused on issue of quality of gently comminuted meat products. The main topic is quality of gently comminuted meat products in relationship to consumption and technology development. There is a clear comparison of original and contemporary recipes of three selected meat products. The questionnaire survey has found out the opinion on comminuted meat products traded on Czech market.
Keywords:
development; meat product; quality; kvalita; masný výrobek; vývoj Citation: PRŮŠA, Radek. Jakost a kvalita jemně mělněných masných výrobků a jejich vliv na spotřebu. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19464