Original title: PSE a jeho vliv na kvalitu vepřového masa do 48 hodin po porážce
Translated title: PSE-Defect - Quality Impact During 48 Hours After Slaughtering
Authors: PUDIVÍTR, Aleš
Document type: Master’s theses
Year: 2012
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: drip loss; meat colour; pH; pork; PSE; quality; jakost; pH masa; PSE; světlost masa; vepřové maso; ztráta masné šťávy odkapáním
Citation: PUDIVÍTR, Aleš. PSE a jeho vliv na kvalitu vepřového masa do 48 hodin po porážce. České Budějovice, 2012. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19466

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-113867


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2012-06-13, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share