Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Vliv gleosporiové hniloby na plynné složky odrůd jablek
Šustrová, Markéta
Tato diplomová práce s názvem " Vliv gloeosporiové hniloby na plynné složky v ovoci" se zabývá mikroorganismy z hlediska skladování a zpracování. Charakterizuje především epifytní mikroflóru vyskytující se na jablkách, především houbu rodu Gloeosporium spp. Uvádí, jaký vliv může mít tato hniloba na plynné složky v ovoci, jak ovlivňuje intenzitu dýchání a tvorbu etylenu a také jaké rizika může působit při zpracování. Uvádí plísně a produkty jejich metabolismu, koncentrace a zdravotní rizika. Závěr této práce popisuje experimentální stanovení mikroorganismů napadajících ovoce během skladování.

Viz též: podobná jména autorů
1 Šustrová, Marie
2 Šustrová, Martina
4 Šustrová, Michaela
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.