Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Determination of carbohydrates in vegetables by MALDI-TOF mass spectrometry
Štikarovská, Markéta ; Chmelík, Josef
MALDI-TOF MS was used for characterization of oligosaccharides in samples of Jerusalem artichoke and red onion. Seven selected matrices were tested. The optimization of experimental conditions was carried out for three carbohydrates that are important for food chemistry ů dextran, inulin and starch (low glucose syrup).
Charakterizace ječmenných proteinů a glukoproteinů pomocí kombinace separačních metod a hmotnostní spektrometrie
Štikarovská, Markéta ; Chmelík, Josef
Tato práce pojednává o využití kombinace separačních metod s MALDI-TOF MS při charakterizaci ječmenných proteinů a glykoproteinů

Viz též: podobná jména autorů
2 Štikarovská, Markéta
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.