Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Designové metody českých UX designérů
Tsitova, Darya ; Brejcha, Jan (vedoucí práce) ; Slussareff, Michaela (oponent)
(česky): Diplomová práce se zabývá využitím designových metod mezi českými UX designéry při návrhu webových a mobilních aplikací. Cílem práce je zjistit a kriticky popsat jakým způsobem v praxi čeští UX designéři designové metody využívají. Práce zmapuje designový proces návrhu webu a webových a mobilních aplikací, jeho jednotlivé fáze a postupy. Teoretická část práce představí základní terminologie oboru User Experience a dosavadní výzkum v oboru, s důrazem na relevantní pojmy a procesy, které se v designové praxi vyskytují. Tato část práce se opírá o data, získaná v praktické části, dle kterých budou identifikovány a na základě odborné literatury popsány populární přístupy, rámce, procesy a metodologie oboru UX. Ve výzkumné části bude realizován kvalitativní výzkum, formou polostrukturovaných rozhovorů s českými User Experience designéry, zaměřených na identifikaci používaných metod, postupů a principů a způsobů jejích využití. V závěru práce budou získaná data ohodnocena a identifikováno, zda se čeští designéři ve své praxi drží akademických přístupů, popř. jakým existujícím a teoreticky popsaným metodologiím a postupům jejich designový proces odpovídá.
Zásady grafického designu a jejich aplikace na příkladu balení výběrové kávy
Tsitova, Darya ; Dědic, Filip (vedoucí práce) ; Phung, Hyu Nghia (oponent)
Bakalářská práce je zaměřena na studii hlavních zásad při tvorbě obalového designu. V teoretické části se věnuji pojmu obalový design v segmentu výběrové kávy a grafickým principům, které se na obal dají aplikovat. V praktické části tyto principy následné uplatňuji při redesignu grafické identity pro balení značky výběrové kávy. Součástí praktické části je také analýza stavu konkrétních obalů na pražském trhu v daném odvětví.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.