Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Optimalizace výroby potravinových produktů
Slámová, Dominika ; Sekničková, Jana (vedoucí práce) ; Kuncová, Martina (oponent)
Tématem bakalářské práce je optimalizace výroby potravinových produktů zaniklé společnosti ing. Petra Němce. Společnost se zabývala výrobou potravinových směsí pro pekárny, cukrárny, zmrzlinárny a gastronomii. Hlavním cílem práce je sestavit model k nalezení optimální struktury výroby za účelem maximalizace zisku a současně minimalizace nákladů a maximalizace tržeb. Dílčím úkolem je zjistit optimální počet vyrobených produktů a množství vyráběných směsí. Jednotlivá řešení jsou v práci popsána pomocí simplexové metody a celočíselného lineárního programování. Kompromisní řešení je získáno užitím vícekriteriálního programování. Splnění stanovených cílů a jejich zhodnocení jsou popsány v závěru práce.

Viz též: podobná jména autorů
3 Slámová, Dana
1 Slámová, Daniela
1 Slámová, Dita
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.