Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Nárok na odpočet DPH v judikatuře Soudního dvora EU a českých správních soudů
Procházka, Vojtěch ; Skoták, Vladimír (oponent) ; Brychta, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku odpočtu DPH v judikatuře českých správních soudů a Soudního dvora EU. Analyzuje a systematizuje poznatky vyplývající z judikatury týkající se lhůt, formálních a hmotněprávních požadavků, podvodu a zneužití práva v souvislosti s odpočtem DPH. Práce obsahuje návrhy a doporučení pro plátce, kteří si nárokují odpočet DPH.
Nárok na odpočet DPH v judikatuře Soudního dvora EU a českých správních soudů
Procházka, Vojtěch ; Skoták, Vladimír (oponent) ; Brychta, Karel (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na problematiku odpočtu DPH v judikatuře českých správních soudů a Soudního dvora EU. Analyzuje a systematizuje poznatky vyplývající z judikatury týkající se lhůt, formálních a hmotněprávních požadavků, podvodu a zneužití práva v souvislosti s odpočtem DPH. Práce obsahuje návrhy a doporučení pro plátce, kteří si nárokují odpočet DPH.
Dopady poklesů ceny mléka na hospodaření podniku
Skoták, Vladimír
Cílem bakalářské práce je navrhnout opatření vedoucí k minimalizaci negativních dopadů poklesu ceny vybrané komodity na hospodaření zkoumaného podniku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část zařazuje produkci mléka do struktury zemědělství, jsou zde vysvětleny základní vztahy ve výrobě tohoto produktu a teoretická východiska pro výpočet příspěvku na úhradu, nákladové rentability, čisté současné hodnoty a doby návratnosti investice. V praktické části je vypočten příspěvek na úhradu chovu dojnic a nákladová rentabilita mléka. Získané hodnoty slouží k posouzení vlivu výroby daného produktu na podnik. Poslední část práce tvoří rozbor nákladových a výnosových složek, jenž je východiskem pro návrh doporučení. Na závěr jsou uvedeny konkrétní možnosti řešení.

Viz též: podobná jména autorů
2 Skoták, Vlastimil
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.