Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Tvorba a provoz elektronického obchodu
Juřica, Jiří ; Hesová, Ivana (vedoucí práce) ; Richard, Richard (oponent)
Tato diplomová práce se zabývá důležitými aspekty, které je nutné dodržet při vzniku elektronického (internetového) obchodu a jeho následné propagaci. Při tvorbě a provozu internetového obchodu je proto nutné většinu zmíněných hledisek brát jako hlediska klíčová. Diplomová práce se skládá ze dvou částí. V teoretické části je věnováno několik kapitol do úvodu problematiky obchodování po internetu, zejména na důležité aspekty před spuštěním samotného internetového obchodu, dále volba domény a technického řešení internetového obchodu a samotné propagace obchodu na internetu. Praktická část diplomové práce je zaměřena na provoz internetového obchodu. Tato část obsahuje analýzu již existujícího internetového obchodu, za účelem doporučení řady návrhů a zlepšení pro stávající internetový obchod. Tato část obsahuje také srovnání s konkurencí. Závěrem je souhrn všech vhodných návrhů pro zlepšení vybraného internetového obchodu.
Sledování efektivity pozemkových úprav v Libereckém kraji a v kraji Vysočina
Kabelka, David ; Vlasák, Josef (vedoucí práce) ; Richard, Richard (oponent)
Při provádění pozemkových úprav je jedním z hlavních ukazatelů efektivita provedení. Právě sledování a vyhodnocení efektivity ukončených komplexních pozemkových úprav je předmětem této diplomové práce. Zkoumány byly faktory, které mohou proces pozemkových úprav ovlivňovat. Mezi tyto faktory patří například index koncentrace, délka zpracování, počty pozemků, velikost obvodu pozemkové úpravy apod. Vyhodnocení probíhalo z hlediska jejich změny před a po provedení pozemkové úpravy. Zjištění těchto faktorů může pomoci celý proces urychlit či zkvalitnit jeho provedení. Ukončené komplexní pozemkové úpravy byly sledovány a hodnoceny na území Libereckého kraje a kraje Vysočina.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.