Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský plán Steakhouse K&K, s.r.o.
Rappová, Kateřina ; Pevná, Jana (vedoucí práce) ; Ezrová, Hana (oponent)
Cílem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu, díky kterému by mělo být možno založit restauraci Steakhouse K&K s nabídkou vybrané steakové kuchyně a nápojů. V počátku práce jsou teoreticky zpracovány informace o samotném podnikání, jeho zahájení, založení společnosti s ručením omezeným. Dále je zde popsán samotný podnikatelský plán včetně jeho jednotlivých kroků. Na základě dotazníkového šetření pokračuje diplomová práce praktickým zpracováním podnikatelského plánu. Je zde řešena otázka zvolené právní formy podnikání, zpracování zakladatelského rozpočtu a jednotlivých částí podnikatelského plánu, včetně finančního plánu a finanční analýzy. Závěrem je celý podnikatelský plán zhodnocen a jsou shrnuty jeho výsledky.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.