Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Motivační aspekty k pouti do Santiaga de Compostela
Neumannová, Adéla ; Psohlavec, Lukáš (vedoucí práce) ; Turčová, Ivana (oponent)
Název: Motivační aspekty k pouti do Santiaga de Compostela. Cíle: Cílem práce bylo zjistit motivační aspekty poutníků z České republiky k cestě do Santiaga de Compostela. Metody: Ke sběru dat bylo využito metody dotazníkového šetření, který byl vypracován v programu Google Forms. Dotazník vyplnilo 287 respondentů z České republiky, z toho 218 žen a 69 mužů. Následně proběhlo vyhodnocení dat pomocí základních statistických metod a výsledky byly interpretovány pomocí grafů a tabulek, jež byly zpracovány v programu Microsoft Excel. Výsledky: Nejčetnějším hlavním motivačním aspektem k pouti do Santiaga de Compostela je spirituální motivace s 33,5 %, druhým nejčetnějším motivačním aspektem je únik od rutiny s 20,2 % a třetím je kulturně-turistická motivace s 12,9 %. Náboženská motivace naopak zaujímá pouhých 7 %. Nejčetnějšími vedlejšími motivačními aspekty jsou: kulturně-turistická motivace se 17,5 %, únik od rutiny se 17,3 %, nabytí nových zkušeností se 17,1 % a sportovní motivace se 16,9 %. Dále bylo zjištěno že motivace k pouti do Santiaga de Compostela se liší podle pohlaví. Nejčetnějším motivačním aspektem u mužů i u žen je motivace spirituální, avšak druhá nejčetnější motivace je u žen únik od rutiny, a u mužů kulturně-turistická motivace. Bylo zjištěno, v průběhu pouti se změnila motivace 20 %...
Výživa a hnojení ekologických výsadeb jabloní: certifikovaná metodika
Kurešová, Gabriela ; Mézsáros, Martin ; Raimanová, Ivana ; Neumannová, Adéla
Metodika představuje ucelený návod pro výživu a hnojení jádrovin se zaměřením na ekologickou produkci. Zároveň představuje nově vyvinutá speciální hnojiva využitelná jak pro listovou výživu, tak pro fertigaci.
Plný text: Stáhnout plný textPDF

Viz též: podobná jména autorů
1 Neumannová, Aneta
2 Neumannová, Anežka
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.