Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza nejvyššího a nejlepšího využití budovy na ulici Vojtova 12, Brno
Mikulcová, Kristýna ; Sadílek, Augustin (oponent) ; Klika, Pavel (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá aplikací analýzy nejvyššího a nejlepšího využití nemovitosti na adrese Vojtova 541/12 v Brně. Teoretická část popisuje problematiku oceňování nemovitostí, která s prací úzce souvisí. Také jsou zde podrobně popsány zkoušky, na kterých se metoda zakládá: legální přípustnost, fyzická možnost, finanční opodstatněnost a maximální výnosnost. V praktické části jsou tyto zkoušky aplikovány na oceňovanou nemovitost a následně je stanoveno nejvyšší a nejlepší využití.
Analýza nejvyššího a nejlepšího využití budovy na ulici Vojtova 12, Brno
Mikulcová, Kristýna ; Sadílek, Augustin (oponent) ; Klika, Pavel (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá aplikací analýzy nejvyššího a nejlepšího využití nemovitosti na adrese Vojtova 541/12 v Brně. Teoretická část popisuje problematiku oceňování nemovitostí, která s prací úzce souvisí. Také jsou zde podrobně popsány zkoušky, na kterých se metoda zakládá: legální přípustnost, fyzická možnost, finanční opodstatněnost a maximální výnosnost. V praktické části jsou tyto zkoušky aplikovány na oceňovanou nemovitost a následně je stanoveno nejvyšší a nejlepší využití.
Možnosti uplatnění technického konopí ve výrobě potravin
Mikulcová, Kristýna
Bakalářská práce se zabývá technickým konopím a možností uplatnění kopných semen a konopné mouky při výrobě pečiva. Práce charakterizuje technické konopí jako polní plodinu, popisuje anatomickou stavbu těla rostliny a semene, včetně jejich obsahových látek. Dále jsou popsány možnosti zpracování biomasy, zejména využití konopí v potravinářství. Experimentální část bakalářské práce se zabývá výrobou konopného pečiva. Jsou zde popsány a senzoricky vyhodnoceny výrobky připravené dle jednotlivých receptur.

Viz též: podobná jména autorů
2 Mikulcová, Kateřina
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.