Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Odhad dechové frekvence ze signálu PPG
Machalová, Marie ; Kozumplík, Jiří (oponent) ; Králík, Martin (vedoucí práce)
Práce se zabývá odhadem dechové frekvence ze signálu PPG. První část je teoretická, zabývá se anatomií a fyziologií oběhové a dýchací soustavy. Zaměřuje se také na způsoby monitorování těchto soustav. Popisuje PPG signál, způsoby jeho získávání a metody pro odhad dechové frekvence. V další části je seznámení s databází MESA, která poskytuje naměřené signály PPG. Praktická část popisuje aplikaci použitých metod, jejich výsledky a ověření validity na databázi BIDMC. Metodou s nejmenší průměrnou odchylkou, je metoda založená na extrakci driftu, jejíž odchylka činí 0,57 dechů/min.
Marketingová komunikace producentů kolových nápojů
MACHALOVÁ, Marie
Diplomová práce se zabývá marketingovou komunikací značek Coca-Cola, Pepsi a Kofola na českém trhu. Cílem práce bylo zanalyzovat a zhodnotit současný stav marketingové komunikace těchto tří značek a za pomoci výzkumu mezi spotřebiteli navrhnout aktivity, které by jim v jejich komunikaci mohly pomoci. Informace od spotřebitelů kolových nápojů těchto tří značek byly sbírány prostřednictvím dotazníkového šetření.
Potenciál environmentálních opatření v ubytovacích zařízeních v oblasti ŽELEZNORUDSKO
MACHALOVÁ, Marie
Cílem této bakalářské práce bylo identifikovat existující environmentální opatření v ubytovacích zařízeních v oblasti Železnorudsko, zhodnotit zkušenosti jejich provozovatelů a na základě výsledků navrhnout možnosti budoucího rozvoje těchto zařízení. Informace od jednotlivých provozovatelů ubytovacích zařízení byly sbírány pomocí dotazníkového šetření. Výsledky výzkumu, společně s návrhy pro možný budoucí rozvoj ubytovacích zařízení ve zkoumané oblasti, jsou obsaženy v praktické části.

Viz též: podobná jména autorů
3 Machalová, Marie
4 Machalová, Markéta
3 Machalová, Martina
3 Machalová, Monika
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.