Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 7 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský záměr pro založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
Posouzení informačního systému ve firmě a návrhy na jeho zlepšení
Krejčíř, Vojtěch ; Novák, Lukáš (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Informační systém, metodika B2EPUS, dotazník, analýza HOS8, analýza SWOT
Podnikatelský záměr - Založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
Metodika bitové ochrany digitálních dat
Růžička, M. ; Miranda, Andrea ; Hejtmánek, L. ; Vašek, Zdeněk ; Krejčíř, V. ; Bartošek, M.
Cílem metodiky bitové ochrany digitálních dat jsou doporučení pro implementaci úložiště vhodného pro dlouhodobé uchovávání dat (Long Term Preservation, LTP). Metodika poskytuje návod, jak k problému bitové ochrany digitálních dat v prostředí českých knihoven přistoupit na základě poznatků dobré praxe v této oblasti dostupných v ČR i ve světě. Metodika je současně propojena s projektem ARCLib, jehož cílem je vývoj open source LTP systému. Pro širokou dostupnost knihovnám ČR i jinde je celé doporučení postaveno na volně dostupných technologiích s otevřeným zdrojovým textem a licencí umožňující další rozvoj a přizpůsobení potřebám uživatele.
Plný tet: Metodika bitove ochrany digitalnich dat - Stáhnout plný textPDF
Plný text: content.csg - Stáhnout plný textPDF
Posouzení informačního systému ve firmě a návrhy na jeho zlepšení
Krejčíř, Vojtěch ; Novák, Lukáš (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Informační systém, metodika B2EPUS, dotazník, analýza HOS8, analýza SWOT
Podnikatelský záměr pro založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.
Podnikatelský záměr - Založení restaurace
Krejčíř, Vojtěch ; Lískovcová, Jana (oponent) ; Fojtů, Kateřina (vedoucí práce)
Tématem bakalářské práce je vypracování podnikatelského záměru firmy, konkrétně luxusní restaurace spojené s již zavedenou sítí pivnic. Práce vychází z teoretických podkladů, analyzuje prostředí, možná rizika a nastiňuje hospodaření nově vzniklé společnosti.

Viz též: podobná jména autorů
6 Krejčíř, Vojtěch
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.