Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 5 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza výkonnosti skupiny podniků
Kunovjánková, Martina ; Klement, Jiří (oponent) ; Fedorová, Anna (vedoucí práce)
Diplomová práce analyzuje výkonnost skupiny zemědělských podniků, které tvoří konsolidační celek ovládaný mateřskou společností Lukrom, spol. s r.o. Prostřednictvím vybraných metod finanční analýzy je provedeno zhodnocení finanční situace konsolidačního celku, na základě kterého jsou identifikovány problémové oblasti a jsou navržena řešení k jejich zlepšení.
Analýza výkonnosti skupiny podniků
Kunovjánková, Martina ; Klement, Jiří (oponent) ; Fedorová, Anna (vedoucí práce)
Diplomová práce analyzuje výkonnost skupiny zemědělských podniků, které tvoří konsolidační celek ovládaný mateřskou společností Lukrom, spol. s r.o. Prostřednictvím vybraných metod finanční analýzy je provedeno zhodnocení finanční situace konsolidačního celku, na základě kterého jsou identifikovány problémové oblasti a jsou navržena řešení k jejich zlepšení.
Možnosti a způsoby využití kalů a sedimentů z ČOV: Návrh a ověření metod sledování vybraných ekologických, fyzikálních a energetických ukazatelů v procesu výroby fermentátu (rychlokompostu) a alternativního paliva EKOFERM a způsoby jejich ověření na krajském referenčním pracovišti v Albrechticích, okres Karviná
AGRO-EKO, Ostrava ; Vaníček, Petr ; Klement, Jiří ; Hůrka, Miroslav ; Holuša, Václav
V práci je uvedeno základní schéma vzorkování a podmínky pro manipulaci se vzorky v průběhu pokusů na stacionárním technologickém zařízení pro aerobní fermentaci AGROEKO v Albrechticích, okres Karviná. Sledovány by změny v kontaminaci vybraných patogenních indikátorů a sledování průběhů teplot ve fermentačních žlabech. Zpráva obsahuje také informace o vývoji prototypu mobilního fermentačního zařízení.

Viz též: podobná jména autorů
17 KLEMENT, Jan
4 Klement, Jakub
17 Klement, Jan
2 Klement, Jaroslav
2 Klement, Josef
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.