Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh projektu gastronomického zařízení
Hrabalová, Dominika ; Kvítková, Zuzana (vedoucí práce) ; Mlejnková, Lena (oponent)
Cílem této bakalářské práce je na základě vlastní analýzy stravovacích zařízení v Mnichově Hradišti a výsledků dotazníkového šetření odhalit potenciální mezeru v tržní nabídce a navrhnout nový podnik, který by tuto mezeru zaplnil. Práce se nejprve zabývá teoretickými východisky týkajícími se stravovacích služeb a sestavování podnikatelského plánu, po kterých následuje představení zkoumané lokality. Praktická část práce dále přináší výsledky vlastní analýzy nabídky stravovacích zařízení formou komparačních tabulek, interpretaci výsledků dotazníkového šetření ohledně poptávky po stravovacích zařízení v Mnichově Hradišti a spokojenosti rezidentů se současnou nabídkou. V poslední části práce je navržen nový podnik z hlediska hlavní cílové skupiny, kategorie, velikosti, umístění, produktových skupin a marketingového plánu odbytu.

Viz též: podobná jména autorů
3 Hrabalová, Daniela
1 Hrabalová, Denisa
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.