|
Zavedení modulu elektronického obchodování
Hladíková, Jana ; doc.RNDr. Josef Hynek, Ph.D., MBA (oponent) ; Dvořák, Jiří (vedoucí práce)
Diplomová práce se zabývá zavedením modulu elektronického obchodování ve firmě MVDr. Ivo Dupal - SANVET, ve které v současné době pracuji. Práce obsahuje analýzu současného stavu Inetrnetu, elektronického obchodu, analýzu firmy MVDr. Ivo Dupal - SANVET a návrh elektronického obchodu pro uvedenou firmu. Zároveň je v práci obsažen návrh realizace tohoto problému v praxi a jeho ekonomické a manažerské zhodnocení.
|
|
Rizika v oblasti řízení marketingové komunikace
Benešová, Eliška ; Hladíková, Jana (oponent) ; Schüller, David (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci a její rizika. Je členěna do několik základních kapitol. Jednou z nich jsou teoretická východiska, kde jsou základní pojmy související s tímto tématem. Následně analýza současného stavu. Velmi důležitou kapitolou jsou také návrhy řešení, které obsahují návrh komunikačního mixu. U každého návrhu je také kromě popisu, také časový harmonogram, lidské zdroje, finanční plán a analýza rizik vycházejících z implementace jednotlivých návrhů. Diplomová práce byla zpracována na kavárnu Bílá Vrána nacházející se v okrajové části Brno Komín.
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|
Vliv zralosti kukuřice na obsah živin
Hladíková, Jaroslava
Bakalářská práce se zabývá tématem vlivu zralosti kukuřice na obsah živin. Je zde popsána charakteristika kukuřice, trávicí soustava přežvýkavých zvířat a trávení určitých živin. Obsahy energie, dusíkatých látek, vlákniny a škrobu jsou ve světě hodnoceny podle mnoha systémů a jejich vzájemné propojení je mnohdy velmi složité. Součástí práce je hodnocení vzorků kukuřice v průběhu zralosti. Obsah NDF dosahuje nejvyšších hodnot v rozpětí sušiny 22 – 27 %, ve fázi voskově mléčné zralosti a nejnižších hodnot dosahuje v rozpětí sušiny 40 – 44 %, ve fázi sklovité zralosti. Jeho obsah tedy s narůstající sušinou pozvolna klesá. Obsah škrobu dosahuje nejvyšších hodnot v rozpětí sušiny 40 – 44 %, ve fázi sklovité zralosti. Nejnižších hodnot dosahuje v rozpětí sušiny 22 – 27 %, ve fázi voskově mléčné zralosti. Jeho obsah s narůstající sušinou roste. Stravitelnost NDF by měla s přibývající sušinou klesat, což se v našem případě nepotvrdilo.
|
|
Rizika v oblasti řízení marketingové komunikace
Benešová, Eliška ; Hladíková, Jana (oponent) ; Schüller, David (vedoucí práce)
Diplomová práce se zaměřuje na marketingovou komunikaci a její rizika. Je členěna do několik základních kapitol. Jednou z nich jsou teoretická východiska, kde jsou základní pojmy související s tímto tématem. Následně analýza současného stavu. Velmi důležitou kapitolou jsou také návrhy řešení, které obsahují návrh komunikačního mixu. U každého návrhu je také kromě popisu, také časový harmonogram, lidské zdroje, finanční plán a analýza rizik vycházejících z implementace jednotlivých návrhů. Diplomová práce byla zpracována na kavárnu Bílá Vrána nacházející se v okrajové části Brno Komín.
|