Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Optimalizace výroby v restauraci
Beroušková, Klára ; Skočdopolová, Veronika (vedoucí práce) ; Kuncová, Martina (oponent)
Tématem této bakalářské práce je optimalizace výroby v restauraci Kořenského. Restaurace se především specializuje na burgery, které nabízí v mnoha variantách. Tato práce se zabývá řešením úlohy výrobního plánování s komplety, omezenou výrobou a podmínkami celočíselnosti. Praktická část vychází ze skutečných dat restaurace za jeden měsíc. Hlavním cílem této práce je sestavit model, při kterém se nalezne optimální struktura výroby s cílem maximalizovat tržby při stávajících cenách a zásobách. Dalším úkolem je také optimalizovat ceny a zásoby, a poté znovu spočítat optimální výrobu. Veškeré výpočty byly provedeny v optimalizačním systému MPL for Windows.

Viz též: podobná jména autorů
1 Berousková, Karolína
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.