Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Komunikační kanály jako součást systémové základny gastro podniků
Vondra, Zdeněk ; Krsek, Libor (vedoucí práce) ; Škráčková, Vendula (oponent)
Cílem této práce je sestavit základní teoretické předpoklady procesů komunikace (výměny informací) podniku určitého odvětví. Provézt analýzu těchto procesů u existujících podniků za účelem vytvoření pevnější teoretické základny pro hodnocení komunikačních a zprostředkovaně informatických charakteristik v odvětví. V rámci výsledků analýzy určit možnost podpory zkoumaných procesů pomocí informačních a komunikačních technologií a jejich hlubší zapracování do dílčích firemních procesů. Problémem řešeným v této práci je, jak realizovat vnitřní a vnější výměnu informací tak, aby podnikatel efektivním způsobem dosáhl plánovaného obchodního záměru v daném konkrétním odvětví. Tato práce popisuje situaci v oblasti gastronomie. Základní systémové principy těchto podniků jsou na komunikaci velmi silně závislé. Kvalita výměny informací zahrnující i stupeň jejich informatické podpory ovlivňuje postavení subjektu na trhu a tedy jeho celkovou úspěšnost.
Analýza a návrh vizuální i obsahové stránky informací určených návštěvníkům ZOO Olomouc
Škráčková, Vendula ; Horný, Stanislav (vedoucí práce) ; Vilím, Tomáš (oponent)
Tato diplomová práce se věnuje informacím předkládaných návštěvníkům ZOO Olomouc. V teoretické části je nastíněn význam informace v dnešním světe, vliv informovanosti na chování jedince, druhá část se zaměřuje na vizuální komunikaci firem, hlavní pozornost je zaměřena na problematiku loga. Praktická část analyzuje informace určené návštěvníkům ZOO Olomouc, nejprve se problematikou zabývá z hlediska obsahové stránky, poté je rozebírána jejich vizuální stránka. Obě analýzy jsou doplněny rámcovými i konkrétními návrhy na změny, které jsou v závěru praktické části shrnuty. Přestože práce řeší konkrétní příklad, je možné ji pokládat za obecný návod pro řešení obdobných situací.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.