Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Šivák, Ivan ; Krištof, Martin (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato bakalářské práce se zabývá posouzením informačního systému organizace AQE advisors, a.s. a je zaměřena na zdokonalení vedení správy uchazečů o prezenční kurzy vzdělávání v několika oblastech, které firma nabízí. Výsledkem práce by měl být dokonalejší informační systém, který povede k lepšímu vedení jednotlivých studentů v daných kurzech.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Šivák, Ivan ; Novák, Lukáš (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato práce se věnuje analýze společnosti Kolumbus PM. Podrobně byl zkoumán zejména informační systém společnosti. Záměrem bylo odhalit slabá místa informačního systému a navrhnout změny vedoucí ke zlepšení současné situace. Výsledkem práce je vypracovaný návrh změn informačního systému, který řeší potřeby podniku a zlepšuje současný stav informačního systému.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Šivák, Ivan ; Novák, Lukáš (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato práce se věnuje analýze společnosti Kolumbus PM. Podrobně byl zkoumán zejména informační systém společnosti. Záměrem bylo odhalit slabá místa informačního systému a navrhnout změny vedoucí ke zlepšení současné situace. Výsledkem práce je vypracovaný návrh změn informačního systému, který řeší potřeby podniku a zlepšuje současný stav informačního systému.
Posouzení informačního systému firmy a návrh změn
Šivák, Ivan ; Krištof, Martin (oponent) ; Koch, Miloš (vedoucí práce)
Tato bakalářské práce se zabývá posouzením informačního systému organizace AQE advisors, a.s. a je zaměřena na zdokonalení vedení správy uchazečů o prezenční kurzy vzdělávání v několika oblastech, které firma nabízí. Výsledkem práce by měl být dokonalejší informační systém, který povede k lepšímu vedení jednotlivých studentů v daných kurzech.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.