Název: Mladý ječmen a chlorella jako součást zdravého stravování
Autoři: BÍCOVÁ, Pavla
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidační aktivita; chlorella; dotazníkové šetření; mikrobiální kvalita; mladý ječmen; nutraceutika; průzkum trhu; antioxidant activity; chlorella; market research; microbial quality; nutraceuticals; questionnair survey; young barley
Citace: BÍCOVÁ, Pavla. Mladý ječmen a chlorella jako součást zdravého stravování. České Budějovice, 2024. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/70964

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615447

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet