Název: Nutričně významné složky rybí svaloviny v prevenci závažných onemocnění
Překlad názvu: Nutritionally important components of fish muscle in the prevention of serious diseases
Autoři: Mádl, David ; Bušová, Milena (vedoucí práce) ; Holcátová, Ivana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: kontaminace ryb; konzumace ryb; omega-3 mastné kyseliny; rybí maso; výživová doporučení; dietary recommendations; fish consumption; fish contamination; fish meat; omega-3 fatty acids

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/188980

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-614188

 Záznam vytvořen dne 2024-04-27, naposledy upraven 2024-04-27.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet