Original title: Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k hotelnictví a gastronomii
Translated title: The Cultural Diferences among World Regions in Relation to Hotel and Gastronomy
Authors: PRŮŠOVÁ, Lucie
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: accomodation services; catering sevices; cultural differences; tourism; tourism services; cestovní ruch; kulturní služby; služby cestovního ruchu; stravovací služby; ubytovací služby
Citation: PRŮŠOVÁ, Lucie. Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k hotelnictví a gastronomii. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18804

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-55552


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share