Original title:
Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k hotelnictví a gastronomii
Translated title:
The Cultural Diferences among World Regions in Relation to Hotel and Gastronomy
Authors:
PRŮŠOVÁ, Lucie Document type: Bachelor's theses
Year:
2011
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Bakalářská práce se zabývá analýzou kulturních rozdílů mezi oblastmi světa (mezi USA a ČR) ve vztahu k hotelnictví a gastronomii. Bylo provedeno terénní šetření, ve kterém byly zjišťovány přání a potřeby potenciálních amerických zákazníků. Dále byla provedena analýza v dané destinaci. Ze zjištěných údajů byly navrženy opatření a návrhy, které by měly přispět ke zvýšení návštěvnosti destinace daným segmentem turistů.Bachelor´s thesis deals with analysis of cultural diferences among world regions in relation to hotel and gastronomy. The main aim was find out wishes and needs of potencial american tourists. In the destination was made analysis of gastronomy and hotel services. In the basis of the dates was made some proposal and suggestions, which should help to elevation of visit rate of destination.
Keywords:
accomodation services; catering sevices; cultural differences; tourism; tourism services; cestovní ruch; kulturní služby; služby cestovního ruchu; stravovací služby; ubytovací služby Citation: PRŮŠOVÁ, Lucie. Kulturní rozdíly mezi oblastmi světa ve vztahu k hotelnictví a gastronomii. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18804