Original title: Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků
Translated title: Responsible Effects for Sensory Character of Meat Products
Authors: BAŽANTOVÁ, Eva
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: meat; meat products; organoleptic properties; sensory analysis; masné výrobky; maso; organoleptické vlastnosti; senzorická analýza
Citation: BAŽANTOVÁ, Eva. Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19425

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54837


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share