Original title: Vybrané ukazatele kvality vepřového masa
Translated title: Selected parameters of quality in pig meat
Authors: NOVÁKOVÁ, Aneta
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: intramuscular fat; lean meat content; pig; quality deviations; quality of meat; intramuskulární tuk; jakostní odchylky; kvalita masa; podíl svaloviny; prase
Citation: NOVÁKOVÁ, Aneta. Vybrané ukazatele kvality vepřového masa. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19411

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-52809


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share