Original title: Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba
Translated title: Environmental load during production a processing of food wheat and production of bread
Authors: HYŠPLER, Robin
Document type: Master’s theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: bread; flour; Global climate changes; green house gasses; LCA; wheat; chleba; Globální změny klimatu; LCA; mouka; pšenice; skleníkové plyny
Citation: HYŠPLER, Robin. Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/18551

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-52685


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share