Název: Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba
Překlad názvu: Environmental load during production a processing of food wheat and production of bread
Autoři: HYŠPLER, Robin
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chleba; Globální změny klimatu; LCA; mouka; pšenice; skleníkové plyny; bread; flour; Global climate changes; green house gasses; LCA; wheat
Citace: HYŠPLER, Robin. Environmentální zátěž při produkci a zpracování potravinářské pšenice a výrobě chleba. České Budějovice, 2011. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/18551

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-52685


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet