Název: Vliv mletí kávového zrna a přípravy kávy na obsah vybraných látek v kávě
Překlad názvu: The influence of coffee bean grinding and brewing method on the content of selected substances in a coffee cup
Autoři: Dvořáčková, Sabina ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; baristické metody; kofein; Káva; stupeň mletí; aromatic substances; barista methods; caffeine; Coffee; degree of grinding

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209725

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525736


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet