Název: Spokojený strávník, spokojený zaměstnanec: Zdravá strava a stravování na půdě korporátní firmy
Překlad názvu: Satisfied boarder, satisfied employee: Healthy diet and catering on corporate premises
Autoři: Berndt, Matyáš ; Halbich, Marek (vedoucí práce) ; Slavková, Markéta (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Klíčová slova: disciplinace; korporátní firma; kvalitativní výzkum; stravování; Zdravá strava; catering; corporate company; discipline; Healthy diet; qualitative research

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/177628

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-510966


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-10-23, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet