Název: Psychosociální pracovní zátěž v organizacích HORECA (Hotely, Restaurace, Kavárny)
Překlad názvu: Psychosocial workload in HORECA (Hotels, Restaurants, Cafés) organisations
Autoři: Čermáková, Helena ; Kocianová, Renata (vedoucí práce) ; Záškodná, Helena (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: psychosociální faktory|pracovní zátěž|pracovní stres|bezpečnost práce|bezpečnost a ochrana zdraví|HORECA; psychosocial factors|workload|work stress|work safety|safety and health protection|HORECA

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/175432

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-508875


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-09-28, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet