Název: Nutriční a senzorická hodnota rostlinných nápojů jako alternativ mléka
Překlad názvu: Nutritional and sensory value of plant-based beverages as alternatives to milk
Autoři: Němcová, Tereza ; Doležal, Marek (vedoucí práce) ; Ilko, Vojtěch (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antinutriční látky; mastné kyseliny; rostlinné nápoje; senzorický profil; složení ovesných nápojů; antinutrients; fatty acids; oat beverage composition; sensory profile; vegetable beverages

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/175285

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-508129


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2022-09-18, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet